Trabzon'da İnternet Haftası Etkinlikleri

Türkiye’nin internetle tanışmasının 20. Yılı olması sebebiyle KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu’nda İnternet Haftası etkinliği düzenlendi. İnternet bilincinin arttırılması ve yeni teknolojilerin tanıtılması amacıyla her yıl ülke çapında kamu ve özel sektö

Trabzon'da İnternet Haftası Etkinlikleri

Türkiye’nin internetle tanışmasının 20. Yılı olması sebebiyle KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu’nda İnternet Haftası etkinliği düzenlendi. 

İnternet bilincinin arttırılması ve yeni teknolojilerin tanıtılması amacıyla her yıl ülke çapında kamu ve özel sektör kurum, kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin önderliğinde ve desteğinde çeşitli etkinliklerle kutlanan internet haftası BMYO Bilişim Kolu’nun çalışmaları ile bu yıl 8. kez kutlandı. BMYO Bilişim Kolu tarafından 7-8 Mayıs 2013 tarihlerinde “8. Geleneksel İnternet Haftası Etkinlikleri” adı altında düzenlenen programda Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı alan çalışmaların sunumu yapıldı.
 
500350.jpg
 
Okul Müdür Yardımcılarından Öğretim Görevlisi Ali Kürşat Erümit’in açılış konuşması ile başlayan etkinlikler, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin çeşitli konularda yaptıkları sunumlarla tamamlandı.
 
2 gün süren etkinliklerde İnternetin Tarihçesi, Windows 8, Yapay Zeka Ve Kullanım Alanları, Elektronik Ortamda Ses Sentezi, Sosyal Medya Ve E-Ticaret, Robotik, After Effect, Algoritmalar, Taşınabilir Bilgisayarlar, 3D ve Simulasyonlar, Arama Motorları, Akıllı Telefonlar, Web Tasarım Araçları, Mac Os, Dokunmatik Ekranlar konuları işlendi.
 
Etkinliklerde ayrıca Karadeniz Teknik Üniversitesi bilgi işlem daire başkanlığı yazılım grubu üyesi bilgisayar yüksek Mühendisi Mustafa Bilgehan İmamoğlu da ‘Sanallaştırma’ konulu konferans verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel