Trabzon'da insanlıktan utandıran haber!

 Toplum ahlaki ve insanı olarak büyük çöküntü yaşıyor. Son günlerde camilere giren hırsızlar kilim ve bağış kasalarını götürüyordu. Ama son yapılan hırsızlık insanın kadını dolduracak cinsten. Hem engelli hem de böbrek hastası olan minik Kardelen’in 20 bi

Trabzon'da insanlıktan utandıran haber!

 

Toplum ahlaki ve insanı olarak büyük çöküntü yaşıyor. Son günlerde camilere giren hırsızlar kilim ve bağış kasalarını götürüyordu.
 
Ama son yapılan hırsızlık insanın kadını dolduracak cinsten. Hem engelli hem de böbrek hastası olan minik Kardelen’in 20 bin TL’lik tedavi parası çalındı.
 
Trabzon Boztepe Mahallesi’nde oturan Gülizar Köksal, elleri ve ayakları engelli doğan ve 3 yaşında da böbrek hastalığına yakalanan 6 yaşındaki kızı Kardelen Köksal için hayatını seferber etti.
 
3 yıldır diyalize bağlı yaşayan Minik Kardelen’e gelen yardımları da ilerde kızının böbrek naklini yaptırmak için yemeden içmeden biriktirdi. Ama Gülizar Köksal hastanede yatan kızının yanındayken evindeki 20 bin lira değerindeki altınları çalındı.
 
Ameliyat hayaliyle yaşıyorduk
 
Eve gittiğinde büyük bir şok yaşadığını belirten Anne Köksal olayı şöyle anlattı; “Boztepe Mahallesi İran Caddesi’nde yaşıyoruz. 6 yaşında hem engelli hem de diyaliz hastası bir kızım var. Engelli doğdu. El ve ayak parmakları yok. Onun için gelen yardımları ameliyat hayaliyle evde biriktiriyorduk. 23 Nisan Salı günü eve geldim. Altınlar yerindeydi. Kızım 1,5 aydır da KTÜ’de yatıyor. Evden çıktım ve onun yanına gittim.  Sonra 25 Nisan’da eve geldim. Temizlik yaparken 20 bin liralık değerindeki para ve altınların yerinde olmadığını fark ettim. Adeta şok oldum. Polise haber verdim. Geldiler inceleme yaptılar.”
 
Yetkililerden yardım bekliyorum
 
Çalınan altınları görse tanıyacağını belirten Anne Köksal şu şekilde konuştu, “Ben o paraları çocuğumun geleceği için biriktirdim. Çocuğum için saklıyordum. Nakil için saklıyordum.  Çocuğumun geleceğini çaldılar.  Çalan kişide hiç insaf yok mu? Çocuğumu görseniz ağlarsınız. Ben o yavrum için tüm zorluklara göğüs gerdim ama yıllardır biriktirdiğim emeğimi bir çırpıda çaldılar.
 
Altınların arasında Büyük anneannemden kalan tarihi eser küpeler de vardı. Ben bu küpeleri görsem tanırım. Lütfen kuyumcular da  bu konuda anlayışlı olsun. Benim ciğerim yandı. Çocuğumun acısı bir yana şimdi de bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Vali belediye başkanı önemsesin Emniyet Müdürü. Bulunmasını istiyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağım!
 
Kaynak : Taka 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel