Trabzon'da insan kaçakçılığı

TRABZON – Hayrat İlçesinde Trabzon İl Jandarma ekipleri önceden istihbaratını almış olduğu adrese baskın düzenleyerek 15’i Afganistan uyruklu 3’ü ise Burma uyruklu mülteciyi yakalayarak sınır dışı etti.Edinilen bilgiye göre; Jandarma ihbar hattı 156’ya ya

Trabzon'da insan kaçakçılığı

TRABZON – Hayrat İlçesinde Trabzon İl Jandarma ekipleri önceden istihbaratını almış olduğu adrese baskın düzenleyerek 15’i Afganistan uyruklu 3’ü ise Burma uyruklu mülteciyi yakalayarak sınır dışı etti.

Edinilen bilgiye göre; Jandarma ihbar hattı 156’ya yapılan ihbarda yurda kaçak yollar ile giren mülteciler Hayrat İlçesinde bir süre sığındıktan sonra Avrupa’ya gitmek üzere yola çıkacaklarken Trabzon İl Jandarma ve Hayrat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandılar.

Şahısları Türkiye’ye sokan ve insan kaçakçılığında organizatörlük yaptığı ileri sürülen K.C’de ifadesi alınmak üzere İl jandarma komutanlığına getirilerken mülteciler sınır dışı edilmek üzere Trabzon Emniyet müdürlüğü yabancılar şubesine teslim edildi.

Haber: Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel