Trabzon'da inşaat ve Otopark kavgası bitmiyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Hacıkasım Mevkiinde bir süredir inşaat şantiyesi ile otopark arasında süren husumet ikinci bir olay ile devam ederken işletme sahibi isyan etti.  Otopark sahibi Fatih Köse, “ Ruhsatı olmayan bir inşaat

Trabzon'da inşaat ve Otopark kavgası bitmiyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Hacıkasım Mevkiinde bir süredir inşaat şantiyesi ile otopark arasında süren husumet ikinci bir olay ile devam ederken işletme sahibi isyan etti.  Otopark sahibi Fatih Köse, “ Ruhsatı olmayan bir inşaat yüzünden biz burada sürekli sorun yaşıyoruz. Böyle bir durum olabilir mi? İnşaat burada başlıyor ve biz inşaatı yapan firma ile baştan beri anlaşamıyoruz. Kendilerine sürekli olarak burada bizim otoparkta bulunan araçlarımız hasa görüyor söylüyoruz ama nafile dediğim dedik.”ifadelerine yer verdi.

Köse, “ Bir süre önce hafriyat nedeni ile aramızda tartışma çıktı. Otopark ile inşaat arasında bulunan boşluğu attığım moloz yığınları şantiyenin 3 veya 4 tane tuğlasını kırdı diye burada inşaat sahibi bir sürü rezillik çıkardı. Tabanca ile havaya ateş etti. Bizi korkutmaya çalıştı. Bu böyle olmaz buradan yetkililere sesleniyorum burada kaçak bir inşaat var ve buna kimse sesinin çıkarmıyor. Birde şahıs silah çekerek burada külhanbeyliği yapmaya çalışıyor.”dedi.

Buradaki tüm sorunları biz BİMER’e, Polise ve Belediye’ye bildirdik diyen Köse, “ Burada artık sona geliniyor. Yetkililere sesleniyorum. Bakınız Bu inşaat kaçak, belediye bize evet bura kaçak dedi ve mühürledi. İnşaatı yapan kişi bunu dinlemedi ve devam etti. Yine hiçbir güvenlik önlemi almadan devam ediyor. Bilerek araçlarımızın üzerine kalas, taş, harç düşüyor. Bunları kasıtlı yapıyor. Burada kan akacak önlem alınması gerek.”şeklinde konuştu. 

20150429002736.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel