Trabzon'da ilginç gizli kamera

Trabzon merkezdeki bir benzin istasyonunda yer alan benzin pompası üzerine yerleştirilmiş güvenlik kamerasıyla ilginç bir görüntü oluşturdu.Elektronik pompa sistemine geçilen akaryakıt istasyonunda artık kullanılmayan bir benzin pompasının orta kısmına gü

Trabzon'da ilginç gizli kamera

Trabzon merkezdeki bir benzin istasyonunda yer alan benzin pompası üzerine yerleştirilmiş güvenlik kamerasıyla ilginç bir görüntü oluşturdu.

Elektronik pompa sistemine geçilen akaryakıt istasyonunda artık kullanılmayan bir benzin pompasının orta kısmına güvenlik kamerası yerleştirilerek yeni bir görevle tekrar hizmet verir hale getirildi.

Benzin pompasındaki güvenlik kamerasını fark etmeyen bazı araç sürücüleri akaryakıt almak için benzin pompasının önüne park ettikten bir süre sonra kamerayı görünce gülerek diğer benzin pompalarına yöneliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler