Trabzon'da ilginç eylem

Trabzon'da Civelek ailesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde Tanjant Yolu'nun geçtiği yerde bulunan 36 metrekarelik tapulu yerlerinin bedelsiz olarak Trabzon Belediyesi tarafından ellerinden alındığını iddia ederek vücutlarına sardıkları Türk Bayrağı ile bir basın

Trabzon'da ilginç eylem

Trabzon'da Civelek ailesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde Tanjant Yolu'nun geçtiği yerde bulunan 36 metrekarelik tapulu yerlerinin bedelsiz olarak Trabzon Belediyesi tarafından ellerinden alındığını iddia ederek vücutlarına sardıkları Türk Bayrağı ile bir basın açıklaması yaptılar.
 

Yolun geçtiği yerin kendilerine ait tapulu arazi olduğunu ileri süren emekli öğretmen Mustafa Civelek üzerine “36 metrekarelik yerin her yıl vergisini ödemekteyim, Trabzon Belediyesi’nde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum” yazılı dövizler asarak, tapulu olduğunu iddia ettiği yerin bedelsiz olarak Trabzon Belediyesi tarafından elinden alındığını ileri sürerek, mağdur olduğunu belirtti.
 

Konuyu mahkemeye taşıdığını fakat yine de çözüm bulamadıklarını kaydeden Civelek, “Mülküm bedelsiz olarak elimden alındı. Elimden alınan mülkümün, halen emlak vergisini ödemekteyim. Hakkımı kimden, hangi kuruluştan ve nasıl alacağım. Adalet ve hukukun olmadığı bir yerde huzur olur mu ? Mağduriyetimi nasıl gidereceğim ? Avukatım, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gitmem gerektiğini söylüyor. Bizim ülkemizin mahkemesi bu konuyu çözemiyor mu? Sayın Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi'nden geçmişte yapılan hukuki hatayı düzelterek hakkımızın verilmesini, kamuoyu önünde halkımıza ve basınımıza duyuruyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel