Trabzon'da iki polis dayak yedi!

Haber61.net - Asayiş Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Kunduracılar Caddesinde dün geçe geç saatlerde tartışan iki kişiyi ayırmaya giden polis ekipleri ellerindeki telsiz ile ayırmak istedikleri kişilerin başına vurunca bir anda kendilerini olayın içi

Trabzon'da iki polis dayak yedi!
Haber61.net - Asayiş Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Kunduracılar Caddesinde dün geçe geç saatlerde tartışan iki kişiyi ayırmaya giden polis ekipleri ellerindeki telsiz ile ayırmak istedikleri kişilerin başına vurunca bir anda kendilerini olayın içinde buldular.
 
Şükrü Üçüncü'nün haberine göre;Şahıslar Kavga etmeyi bırakarak iki polisi darp ettiler. Bir anda ne olduğunu anlamayan polisler kişilerin yumruklarına hedef oldular. Olay yerine çok sayıda polis gelerek şahısları gözaltına alarak Taksim Polis Merkezine getirdiler.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
İşte dayak yiyen polisler....
 
1.20140501140030.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel