Trabzon'da iki olaya bakanlık soruşturması

Haber61.Net - Haber Servisi - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı son dönemde Trabzon'da gerçekleştiği iddia edilen tecavüz ve taciz olayları hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi. Trabzon'da bir süre önce 34 yaşındaki Z.K isimli kadın bir hastanenin

Trabzon'da iki olaya bakanlık soruşturması

Haber61.Net - Haber Servisi - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı son dönemde Trabzon'da gerçekleştiği iddia edilen tecavüz ve taciz olayları hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi. Trabzon'da bir süre önce 34 yaşındaki Z.K isimli kadın bir hastanenin tuvaletinde 14 yaşındaki Y.P'yi taciz etmesinin ardından Yomra ilçesinde kendisine tecavüz eden kişi ile evlendirilmek istediğini ileri süren 18 yaşındaki Z.G, polis ekiplerinden yardım istemişti.

İki konu hakkında Bakanlık Trabzon il müdürlüğüne yazı göndererek olayın soruşturulması ve mağdur iki genç kızın koruma altına alınmasını istedi. Dün, Aile ve Sosyal Trabzon İl Müdürlüğü yetkilileri Jandarma ve polis ekiplerinden bilgi alarak kızların korunması için çalışma başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel