Trabzon'da iki kişi vuruldu!

Trabzon’da iki kişi ayrı yerlerde nereden atıldığı belirlenemeyen silahtan çıkan kurşunlarla yaralandı.Hastaneye kaldırılan iki kişinin sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Palmiye Caddesi’nde meydana gelen

Trabzon'da iki kişi vuruldu!

Trabzon’da iki kişi ayrı yerlerde nereden atıldığı belirlenemeyen silahtan çıkan kurşunlarla yaralandı.

Hastaneye kaldırılan iki kişinin sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Palmiye Caddesi’nde meydana gelen olayda Fatime Şahin (54) bahçede sandalyede oturduğu esnada bir ses duyduğunu sonrasında sol bacağında bir sızı hisseterek bacağından kan geldiğini belirtti.

Hastaneye kaldırılan Fatime Şahin’in silahla yaralandığı anlaşılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diğer olay ise Boztepe Mahallesi’nde meydana geldi. Şenel Yavuz (55) adlı kişi, çay bahçesinde kardeşi ile birlikte oturup çay içip sohbet ederken dal kırılmasına benzer bir ses duyduğunu sonrasında ise sol omuzunda bir ağrı hissettiğini belirtti.

Sonrasında omzundan kan gelmeye başladığını belirten Yavuz, hemen polisi ve 112 Ambulans ekiplerini arayarak yardım istediğini kaydetti. Hastaneye kaldırılan Yavuz’un silahla yaralandığı tespit edilirken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONU  DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

Trabzon’da bir otobüste yapılan aramada bir kişiye ait olduğu öğrenilen 4 kilo 180 gram kubar esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir otobüste yolcu olarak bulunan Ş.U. isimli şahsın üzerinde yaptığı aramada 4 kilo 180 gram kubar esrar ele geçirdi.

Ş.U gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler