Trabzon'da iki ayrı dolandırıcılık

Trabzon'da 2 ayrı kişi telefon üzerinden dolandırıldıkları iddiasıyla polise başvurdu.Edinilen bilgiye göre, S.U. adlı kişi, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat ederek kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin kendisini kullanmakta olduğu cep telefo

Trabzon'da iki ayrı dolandırıcılık

Trabzon'da 2 ayrı kişi telefon üzerinden dolandırıldıkları iddiasıyla polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, S.U. adlı kişi, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat ederek kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin kendisini kullanmakta olduğu cep telefonundan arayarak kendi hesap numarasından PKK'ya para aktarıldığını söylediği, bunun üzerine kendisini Kemerkaya Mahallesi'nde bir bankanın ATM'sine yönlendirerek telefon hattı üzerinden bin TL para aktardığını belirtti. S.U. ifadesinde daha sonra bu kişinin durumdan şüphelendiğini belirterek kendisini dolandıran şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Diğer dolandırıcılık olayı ise Beşikdüzü ilçesinde meydana geldi. M.B adlı kişi Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek kullanmakta olduğu cep telefonundan 10 bin TL para ikramiyesi kazandığı yönünde mesaj geldiğini ve telefonun karşısındaki şahsın hesabına 500 TL para yatırması durumunda parayı alabileceğini belirtti. M.B. bunun üzerine ATM'den söz konusu kişinin hesabına 500 TL yatırdığını ancak bu kişinin tekrar kendisinden 500 TL daha yatırması istediğinde durumundan şüphelendiğini belirterek polis merkezine giderek şahıstan şikayetçi oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel