Trabzon'da ihale sonuçlandı

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü (Trabzon) tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Akçaabat?Söğütlü-Yıldızlı yolunun çeşitli kesimlerinde (Akçaabat-Söğütlü arası ve Söğütlü Yıldızlı arası) toprak işleri, sanat yapıları ve

Trabzon'da ihale sonuçlandı

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü (Trabzon) tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Akçaabat?Söğütlü-Yıldızlı yolunun çeşitli kesimlerinde (Akçaabat-Söğütlü arası ve Söğütlü Yıldızlı arası) toprak işleri, sanat yapıları ve üst yapı işleri için açılan ihale sonuçlandı.

İhaleyi toplam 10 milyon 894 bin 443 lira bedelle, ''Benli İnşaat Taahhüt Kömür İşletmeleri ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı. İşin bitiş tarihi 3 Mart 2012 olarak belirlendi.

Söz konusu ihale için toplam 16 firma teklif verirken, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 8 adedini geçerli saydı. İhale, 18 Haziran 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

    

AKSARAY GÜZELYURT'TA OKULLARIN BAKIM VE ONARIM İHALELERİ

Bu arada Aksaray Güzelyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün duyurusunu yaparak ihaleye çıkardığı, ''Güzelyurt Ihlara Lisesi genel onarımı'' ile ''H.Hüseyin Demircioğlu İlköğretim Okulunun bakım onarım'' işleri için açılan ihaleler sonuçlandı.

Güzelyurt Ihlara Lisesi genel onarım işi ihalesini 45 bin lira bedelle, ''Öngünler Mühendislik Elektrik Elektronik Trafo Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

Açık ihale usulü ile 2 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için 4 firma teklif verdi. Komisyon yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saydı.

H.Hüseyin Demircioğlu İlköğretim Okulunun bakın ve onarım işi ihalesini 12 bin 52 lira bedelle, ''Gelveri Yemekçilik Temel Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' aldı.

3 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihale, 24 Ağustos 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel