Trabzon'da Hurda Araçlar Kaldırılacak

 Trabzon Belediyesi, sanayi siteleri çevresi ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan hurda araçları kaldırmayanlar hakkında yasal işlem yapacak. Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin hurda araçların kaldırılması için önceli

Trabzon'da Hurda Araçlar Kaldırılacak

 

Trabzon Belediyesi, sanayi siteleri çevresi ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan hurda araçları kaldırmayanlar hakkında yasal işlem yapacak.
 
Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin hurda araçların kaldırılması için öncelikli olarak iş yeri sahiplerini uyarıldığı belirtilerek, uyarıları dikkate almayanların hurdalarının kaldırılarak sorumlular hakkında yasal işlem yapılacağı kaydedildi. Açıklamada, çalışmaların Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütüldüğü kaydedildi.
 
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sitelerin içerisine ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan hurdaların hem trafiği aksattığını hem de çirkin bir görüntüye sebebiyet verdiğini belirtti.
 
Zabıta ekiplerinin hurdaların kaldırılmaları için iş yeri sahiplerine gerekli tebligatları yaptığını anlatan Gümrükçüoğlu, görüntü ve çevre kirliliğine yol açan hurdaların çevreye gelişigüzel bırakılmaması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler