Trabzon'da hırsızlık yaptı Ordu'da yakalandı

Ordu'da Gürcistan uyruklu 3 şüpheli girdikleri bir evde hırsızlık yaparken ev sahibi tarafından suç üstü yakalandı. Bıçak çekerek kaçan 3 şüpheli bir süre sonra kendilerini arayan sivil polislere adres sorunca gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 3 şüp

Trabzon'da hırsızlık yaptı Ordu'da yakalandı

Ordu'da Gürcistan uyruklu 3 şüpheli girdikleri bir evde hırsızlık yaparken ev sahibi tarafından suç üstü yakalandı. Bıçak çekerek kaçan 3 şüpheli bir süre sonra kendilerini arayan sivil polislere adres sorunca gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Olay Altınordu İlçesi'ne bağlı Şarkiye Mahallesi'nde meydana geldi. Annesi ve kız kardeşi evde yokken 18 yaşındaki Can Ç. ile kuzeni 38 yaşındaki Samet Ç. eve geldi. Kuzenler, dairenin kapısının açık olduğunu görünce içeri girip odalarını kontrol etmeye başladı. Bu sırada Can Ç. ve kuzeni, Gürcistan vatandaşı, 22 yaşındaki Giorgı B., 48 yaşındaki Tamaz M. ile Tevrat L.'yi mutfaktaki yemek masasının altına saklamış olarak buldu. Giorgi B., bıçakla iki kuzeni tehdit etmeye çalışırken, Can Ç. bir anlık boşluktan faydalanarak üzerine atlayarak, kendilerini tehdit eden hırsızın elinden bıçağı aldı. Paniğe katılan 3 şüpheli kaçtı. Can Ç. de elinde bıçakla hırsızları kovaladı. Tevrat L., Tamaz M. ve Giorgı B. çaldıkları cep telefonu, altın ve diğer küçük eşyalarla ara sokaklara kaçarak izini kaybettirmek isterken kaçtı.

Bu sırada olay yerine gelen polislerde verilen eşgaller üzerine ara sokaklarda ve çevrede araştırma yapmaya başladı. Kaçan 3 şüpheli yolda gördükleri sivil polislere adres sordu. Polisler de bu kişilerin şüpheli hareketlerini görünte onları yakalamak istedi. Ancak, şüpheliler koşarak kaçtı. Kovalamaca ardından 3 şüpheli gözaltına alındı.

Çaldıkları malzemeler sahiplerine teslim edilirken şüphelilere ait olan Gürcistan plakalı otomobile de el konuldu. Polis otomobilin içinde yaptığı incelemede çanta içinde çok sayıda çalıntı cep telefonu, altın bilezik, cumhuriyet altınları ve zihnet eşyaları ele geçirdi. Yapılan araştırmada Giorgı B., Tevrat L., Tamaz M.'nin Trabzon'da da hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel