Trabzon’da hırsızlar çaldı hurdacılara sattı

 Trabzon’un Erdoğdu Mahallesinde yaşayan A.K (51) evine hırsız girdi. Edinilen bilgiye göre Erdoğdu Mahallesinde yaşayan A.K’nin evine hırsız girerek evde bulunan oto yedek parçaları ile mutfak malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. Komşularının kendisi

Trabzon’da hırsızlar çaldı hurdacılara sattı

 

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesinde yaşayan A.K (51) evine hırsız girdi. Edinilen bilgiye göre Erdoğdu Mahallesinde yaşayan A.K’nin evine hırsız girerek evde bulunan oto yedek parçaları ile mutfak malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. Komşularının kendisine telefon ile haber vermesinin ardından yaşamış olduğu eve gelen A.K evinin kapısının sert bir çizim ile kırıldığını fark etti. A.K evde bulunan malzemelerinin çalındığını fark edince durumu 155 telefonlarına bildirdi.

Hırsızlığın yapıldığı eve gelen polis ekipleri yaptıkları araştırmada evden çalınan malzemelerin 5 bin TL’ye yakın olduğunu tespit etti. Emniyet birimlerinin yapmış olduğu kısa süreli araştırmada çalınan malzemelerin yakında bulunan bir kamyonetin kasasında buldu. Kamyonetin sahiplerine ulaşan polisler şahısları gözaltına alarak karakola getirdi.  

Karakoldaki ifadelerinde hırsızlık iddiası ile ilgili ifade veren S.K, L.Y ile C.N hurdacılık yaptıklarını ve malzemeleri tanımadıkları bir kişinin kendilerine 150 TL karşılığında sattığını ileri sürdüler. Hırsızlık suçlaması ile şüpheli şahıslardan C.N savcılığa çıkarıldı ve buradaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel