Trabzon'da hırsızlar 25 Bin TL'lik altın çaldı

 Trabzon’un Bahçecik mahallesinde E.T ile S.T çiftinin evine giren hırsızlar evde bulunan altınları çalarak kayıplara karıştı.Bir süre önce evlenen yeni evli çift düğünde takılan takıları yatak odalarında muhafaza ediyorlardı. İşten geri döndüklerinde ise

Trabzon'da hırsızlar 25 Bin TL'lik altın çaldı

 

Trabzon’un Bahçecik mahallesinde E.T ile S.T çiftinin evine giren hırsızlar evde bulunan altınları çalarak kayıplara karıştı.

Bir süre önce evlenen yeni evli çift düğünde takılan takıları yatak odalarında muhafaza ediyorlardı. İşten geri döndüklerinde ise evlerinin karıştırılmış olduğunu fark ettiler. Altınları muhafaza ettikleri odaya girdiklerinde ise şaşa kaldılar.

Ev giren hırsızlar yatak odasında bulunan 25 bin TL değerinde altınları alarak kayıplara karıştılar. Soyulduklarını anlayan çiftler polis ekiplerinden yardım istedi. Eve gelen ekipler yapmış oldukları incelemelerin ardından soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler