Trabzon'da hırsız polisi soydu!

Trabzon'da alışverişe çıkan emekli bir polisin içinde bir miktar para ile kredi ve tanıtım kartları bulunan cüzdanı çalındı.Alınan bilgiye göre, Çarşıbaşı ilçesi Merkez Mahallesi Avni Akkan Caddesi'nde alış veriş yapmak isteyen emekli polis memuru Ömer Bi

Trabzon'da hırsız polisi soydu!

Trabzon'da alışverişe çıkan emekli bir polisin içinde bir miktar para ile kredi ve tanıtım kartları bulunan cüzdanı çalındı.

Alınan bilgiye göre, Çarşıbaşı ilçesi Merkez Mahallesi Avni Akkan Caddesi'nde alış veriş yapmak isteyen emekli polis memuru Ömer Birinci'nin ceketinin iç cebindeki cüzdanı, pazarda dolaştığı sırada henüz kemliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

Gözlüğünü almak için elini cebine soktuğunda, içinde emekli polis kimliği, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, bir bankaya ait kredi kartı ve maaş kartı, üzerine kayıtlı 2 tabancaya ait silah taşıma ruhsatları ile 650 lira bulunan cüzdanının yerinde olmadığını fark eden Birinci, cüzdanının çalındığını düşünerek herhangi bir harcama yapılmaması için kredi kartını aldığı bankayı aradı. 

Birinci, bankada görüştüğü müşteri hizmetleri temsilcisinin kredi kartından Akçaabat ilçesinde para çekilmek istendiğini ancak çekilemediğini bildirmesi üzerine polise başvurarak, cüzdanını çalan zanlılardan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler