Trabzon'da her yer şiddet her yer kavga

ÇAYKARA’DA KAMYON KAVGASIÇaykara İlçesinde Kamyon almak isteyen İ.Y (44) F.Ö’yü arayarak saltık kamyonunun olup olmadığını sordu. F.Ö’den “sana saltık kamyonum yok” cevabı alan İ.Y sinirlenerek F.Ö’yü tehdit etmeye başladı. F.Ö tehditlerden korkunca soluğ

Trabzon'da her yer şiddet her yer kavga

ÇAYKARA’DA KAMYON KAVGASI

Çaykara İlçesinde Kamyon almak isteyen İ.Y (44) F.Ö’yü arayarak saltık kamyonunun olup olmadığını sordu. F.Ö’den “sana saltık kamyonum yok” cevabı alan İ.Y sinirlenerek F.Ö’yü tehdit etmeye başladı. F.Ö tehditlerden korkunca soluğu ilçe polis merkezine giderek yardım istemekte buldu. İ.Y emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmezken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

NEDEN YAN BAKTIN KAVGASI – Devamı Sayfa 2’de

Trabzon’un Çarşı mahallesinde neden baktın kavgası karakolda bitti. Edinilen bilgiye göre Tanjnat yolu üzerinde E.A ile H.K ile birbirlerine dönerek neden bana bakıyorsun diyerek tartışmaya başladılar bir süre sonra tartışma yerini arbedeye bıraktı. Çıkan arbedeye polis ekipleri müdahale etti.

EVDE KADIN ERKEK KAVGASI – Devamı Sayfa 3’de

Trabzon’un Soğuksu mahallesinde yaşayan ve aralarında resmi nikah olmayan M.S ile B.M çiftleri akşamüzeri bir anda tartışmaya başladı. Çıkan tartışma bir süre sonra yerini arbedeye bıraktı ve B.M 41 yaşındaki M.S’yi darp etti. Olaya ise komşuların haber verdiği polisler müdahale etti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel