Trabzon'da her gün iki kadın dayak yiyor

 Trabzon’da kadına karşı işlenen suç oranlarında son dönemlerde artış olduğu görülüyordu. Her geçen gün kadına şiddet olayına bir yenisi daha eklenirken Erdoğdu mahallesinde meydana gelen kadına şiddet olayı ise farklı bir boyut kazandı.Bir süre önce evli

Trabzon'da her gün iki kadın dayak yiyor

 

Trabzon’da kadına karşı işlenen suç oranlarında son dönemlerde artış olduğu görülüyordu. Her geçen gün kadına şiddet olayına bir yenisi daha eklenirken Erdoğdu mahallesinde meydana gelen kadına şiddet olayı ise farklı bir boyut kazandı.

Bir süre önce evli olduğu eşi ile ayrılan A.K (34) eşinde boşandıktan sonra sürekli eşi tarafından tehdit ve hakaret gördüğünü söyleyerek polis ekiplerinden yardım istedi. Güvenlik güçleri tarafından koruma kararı çıkarılan kadının eşi koruma kararını öğrendikten sonra A.K’nin başka kadın arkadaşını tehdit ettiği öğrenildi.

A.K’nin eski eşi arkadaşı Z.E’nin (28) yolunu keserek tehdit etmeye başladı. Durumdan rahatsız olan iki kadın polis ekiplerinde yardım isteyerek G.K (37) hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bir diğer kadına şiddet olayı ise Akçaabat ilçesinden geldi. Bir süre önce evlendiği eşinde ayrılarak babasının evine geri dönen M.A (25) erkek kardeşi tarafından darp edildiği iddiası ile Akçaabat polisinden yardım istedi.

Karakola giden M.A, “ bir süre önce evli olduğum eşimden ayrıldım ve baba  evime geri döndüm. Evde olan iç meseleden dolayı kardeşim ile tartışmaya başladım. Tartışma yerini kavgaya bıraktı ve beni kardeşim darp etti.”dedi.

M.A’nın kardeşi olan M.Ş suçlamaları kabul etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel