Trabzon'da hemşireler bir arada!

Her ay düzenli olarak bir ilçede toplantı yapan hemşireler, Mart ayında Of’ta buluşarak hem bilgilerini tazelediler hem de Of’u yakından tanıma fırsatı buldular.Of Toplum Sağlığı Eğitim Hemşiresi Emel Yılmaz tarafından slayt sunum eşliğinde gerçekleştiril

Trabzon'da hemşireler bir arada!

Her ay düzenli olarak bir ilçede toplantı yapan hemşireler, Mart ayında Of’ta buluşarak hem bilgilerini tazelediler hem de Of’u yakından tanıma fırsatı buldular.

Of Toplum Sağlığı Eğitim Hemşiresi Emel Yılmaz tarafından slayt sunum eşliğinde gerçekleştirilen eğitimde, Of Kaymakamlığı ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen projeler ile ilçenin özellikleri hakkında hemşireler bilgilendirildi.

Eğitim sonrası Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından verilen yemekte bir araya gelen hemşireler, Of’ta bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Trabzon Eğitim Şube İl koordinatörü Elif Babacan,”Bu toplantı ile Of’u daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Ayrıca İlçede yapılan çalışmalardan çok etkilendik. Özellikle başarılı kamu çalışanlarının Kaymakamlık tarafından Yurt dışı ödülü ile ödüllendirilmesi personelin verimliliği açısından çok önemli. Buradan sayın Kaymakamımıza ve Of Toplum Sağlığı Eğitim Hemşiresi Emel arkadaşımıza bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Yemeğe, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Stajer Kaymakam Osman Sayılır, Toplum Sağlığı Başkanı Barış Çağlar ve hemşireler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel