Trabzon’da hayalet silah yakalandı

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesinde Taksim Polis Merkezine Bağlı ekipleri gece 02:20 sularında devriye attıkları sırada hareketlerinden şüphelendikleri T.B’yi [34) durdurarak üst araması yaptı.Ekiplerin yapmış o

Trabzon’da hayalet silah yakalandı

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesinde Taksim Polis Merkezine Bağlı ekipleri gece 02:20 sularında devriye attıkları sırada hareketlerinden şüphelendikleri T.B’yi [34) durdurarak üst araması yaptı.

Ekiplerin yapmış olduğu üst aramasında ise üzerinde “HAYALET SİLAH” olarak tabir edilen “GLOCK” marka silah ele geçirdi. Silaha ait şarjör kısmında 15 adet mermi ele geçirdi. T.B, Emniyet müdürlüğüne getirilerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı tabancaya ise el konuldu. “GLOCK” tipi silahların dünyada genelde suikast amaçlı olarak kullanıldığı biliniyor.

Haber: Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel