Trabzon'da hava soğuyor

Hava sıcaklığı, Türkiye'nin kuzey kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak.Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) Doğu Anadolu'nun güney

Trabzon'da hava soğuyor

Hava sıcaklığı, Türkiye'nin kuzey kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) Doğu Anadolu'nun güneydoğusu (Muş, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Şırnak, Hakkari) ile Hatay, Batman, Siirt ve Mardin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Türkiye'nin kuzey kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İstanbul: Az bulutlu (26)

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (24)

İzmir: Az bulutlu ve açık (29)

Adana: Parçalı zamanla çok bulutlu (34)

Antalya: Az bulutlu ve açık (32)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı (24)

Erzurum: Parçalı zamanla çok bulutlu (19)

Diyarbakır: Parçalı bulutlu (29)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Marmara: Az bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı zamanla çok bulutlu geçecek.

İÇ Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Muş, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU Anadolu: Parçalı zamanla çok bulutlu, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler