Trabzon'da hastanın karnında çıkan şaşırttı

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde ameliyat edilen bir hastanın karnından yaklaşık 8 kilogram kitle çıktı.Uzun süredir karnındaki şişlikten şikayetçi olan 50 yaşındaki Emine Bakır Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde muayene edilmesinin ardından kanaması başlayın

Trabzon'da hastanın karnında çıkan şaşırttı

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde ameliyat edilen bir hastanın karnından yaklaşık 8 kilogram kitle çıktı.

Uzun süredir karnındaki şişlikten şikayetçi olan 50 yaşındaki Emine Bakır Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde muayene edilmesinin ardından kanaması başlayınca acilen ameliyata alındı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Kemal Haliloğlu ve Opr. Dr. İmdat Çıtlak tarafından ameliyata alınan hastanın karnından çıkan 8 kilogramlık kütle doktorları bile hayrete düşürdü.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Opr. Dr. Haliloğlu, “Yaptığımız tetkiklerde hastanın rahminde bir büyüme tespit ettik ve kanama da başlayınca ameliyata aldık. Normalde 50 gram olması gereken ana rahminin büyüyerek 8 kilograma kadar ulaşması sonucu rahimi almak zorunda kaldık. Hastamızın durumu şu an çok iyi ve her hangi bir risk taşımıyor” dedi.
 
Emine Bakır’ın eşi Ali Bakır (55) ise, eşini birçok yerde muayene ettirdiğini ifade ederek, “Sonunda Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde ameliyat ettirdik. Ameliyatı başarılı geçti. Gerek ameliyat sırasında gerekse tedavi sırasında bütün personelin çok büyük yakınlığını gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel