Trabzon'da hastane önünde trafik kazası

Trabzon'da dün gece Fatih Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, biri çocuk 2 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Serkan Çolak (32) dün gece saat 02.00 sıralarında ateşlenen 2 yaşındaki oğlu Efekan'ı kendi ku

Trabzon'da hastane önünde trafik kazası

Trabzon'da dün gece Fatih Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, biri çocuk 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Serkan Çolak (32) dün gece saat 02.00 sıralarında ateşlenen 2 yaşındaki oğlu Efekan'ı kendi kullandığı otomobili ile hastaneye yetiştirmeye çalışırken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Trabzonspor Bulvarı Fatih Devlet Hastanesi önündeki beton aydınlatma direğine çarptı. Kazada Serkan Çolak (32) olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Efekan Çolak ağır yaralı olarak KTÜ Farabi
 
Hastanesi'ne, eşi Gülsün Çolak (27) ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel