Trabzon'da hastalar oy kullanabilsin diye...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, evde sağlık hizmeti alan hastaların oy kullanmaları için her türlü tedbirin alındığını bildirdi. Vali Öz, yaptığı yazılı açıklamada, evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan hastaların da 30 Mart'ta yapılacak yer

Trabzon'da hastalar oy kullanabilsin diye...
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, evde sağlık hizmeti alan hastaların oy kullanmaları için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.
 
Vali Öz, yaptığı yazılı açıklamada, evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan hastaların da 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde oy kullanabilmeleri için evde sağlık hizmetleri koordinasyon merkezlerini oy kullanma saatleri süresince açık tutacaklarını belirtti.
 
Talepte bulunanların hasta nakil araçları ile oy kullanma yerlerine getirilip götürüleceğini ifade eden Vali Öz, şunları kaydetti:
 
"Sağlık personeli de bu hastalara refakat edecektir. Bu uygulama ilçe kaymakamlıklarımız, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimiz ve Halk Sağlığı Müdürlüğümüz koordinasyonunda yapılacak olup uygulamadan istifade etmek isteyen vatandaşlarımızın, 27 Mart'a kadar evde sağlık birimini aramaları durumunda yapılan planlamaya dahil edilerek oy kullanmaları sağlanacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel