Trabzon'da hasta hastaneden şikayetçi oldu.

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan bir özel hastaneye giden 54 yaşındaki S.S isimli erkek hasta hastanede ayakta tedavi gördüğünü buna rağmen hastanenin kendisini yatış göstererek SGK’yı zarara uğrattığı ileri sürerek Çar

Trabzon'da hasta hastaneden şikayetçi oldu.

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan bir özel hastaneye giden 54 yaşındaki S.S isimli erkek hasta hastanede ayakta tedavi gördüğünü buna rağmen hastanenin kendisini yatış göstererek SGK’yı zarara uğrattığı ileri sürerek Çarşı Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu.   Karakoldaki ifadesinde S.S, “ Sağlık güvencemin bulunduğu kurum ile anlaşması olan özel hastaneye giderek tedavi oldum. Bu hastaneden her rapor aldığımda hastane beni yatış gösteriyor. Bu durumda ben hastanede yatış olmam halinde böyle göstererek haksız kazanç elde ediyor. Şikayetçiyim.”dedi.

S.S’nin iddiaları sonrasında harekete geçen Çarşı Polis Merkezi Ekipleri hastanenin müdürünü hakkında şikayet nedeni ile karakola davet etti. Hastane müdürü, “ SGK sistemine göre Hastaneye giriş yapan hastaların kayıtları 10 gün süreyle açık tutulmaktadır. Hastalardan her gelmelerinde para alınmaması için böyle bir yöntem uyguluyoruz. Müşterinin bahsetmiş olduğu SGK tarafından incelendi böyle bir durum söz konusu değil.”ifadesini verdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler