Trabzon'da hangi yol kapatılacak?

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.  Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Boğaziçi Köprüsü'nde yapım onarım çalışmaları

Trabzon'da hangi yol kapatılacak?
Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 
 
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Boğaziçi Köprüsü'nde yapım onarım çalışmaları nedeniyle 16-22 Haziran arasında 22.00-06.00 saatlerinde her iki yönde şerit daralması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
 
Maçka-Torul yolunun 32-33. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün saat 15.00-16.00 arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Osmaniye-Nurdağı yolunun 7-11. kilometreleri arasında üstyapı bitümlü sıcak karışım ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler