Trabzon'da hamile kadına kaynana dayağı

Trabzon’da hamile bir genç kadın eşi ve kayın validesi tarafından darp edildi.Trabzon’un Erdoğdu mahallesinde meydana gelen olayda E.B.(21) isimli 2 aylık hamile genç kadın eşi C.B.(22) ve kayın validesi F.B. (47) tarafından darp edildi.Polis merkezine gi

Trabzon'da hamile kadına kaynana dayağı

Trabzon’da hamile bir genç kadın eşi ve kayın validesi tarafından darp edildi.

Trabzon’un Erdoğdu mahallesinde meydana gelen olayda E.B.(21) isimli 2 aylık hamile genç kadın eşi C.B.(22) ve kayın validesi F.B. (47) tarafından darp edildi.

Polis merkezine giderek eşi C.B. ve kayınvalidesi F.B.’den şikayetçi olan E.B., alınan ifadesinde evde kendisine kötü davranıldığını eşi ve kayınvalidesinin kendisine hakaret ve tehdit ettiğini bununla da yetinmeyip kendisini darp ettiklerini, bu olaylar sonucu yaşadığı sıkıntılardan düşük yapma tehlikesi olduğunu ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Polis ekipleri tarafından F.B. ve C.B. alınan ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler