Trabzon'da Halk Müziği Konseri

 Trabzon Liselerinden Yetişenler  Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı  Türk Halk  Müziği Topluluğu, 2013 yıl  konserini verecek.Trabzon Liselerinden Yetişenler  Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı  Türk  Halk  Müziği Topluluğu, 2013 yılı konserini, 5 Ocak 201

Trabzon'da Halk Müziği Konseri

 Trabzon Liselerinden Yetişenler  Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı  Türk Halk  Müziği Topluluğu, 2013 yıl  konserini verecek.

Trabzon Liselerinden Yetişenler  Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı  Türk  Halk  Müziği Topluluğu, 2013 yılı konserini, 5 Ocak 2013 Cumartesi günü saat 19:00’da KTÜ Osman Turan Kongre Merkezinde verecek.

Koro Şefliğini Yrd. Doç.Dr.Özlem Doğuş Varlı ve Yrd.Doç. Ersen Varlı'nın yapacağı Türk halk müziği konserine Onur Konuğu olarak Türk halk müziğinin duayen ismi Yücel Paşmakçı ve konuk sanatçı olarak Cihan Yurtçu katılacak.

Konsere ilginin büyük olması bekleniyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel