Trabzon'da Halk - Emniyet bütünleşmesi

Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği; Sadece Emniyete Malzeme, Araç Gereç Temini Anlamında Değil, Emniyet Teşkilatı İle Vatandaş Arasında Hizmetin Kalitesi, İşleyişi Ve Yürütülmesi Konusunda Da Önemli Görevler İcra Ediyor   TRABZON - Vali Abdil Celil Öz,

Trabzon'da Halk - Emniyet bütünleşmesi
Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği; Sadece Emniyete Malzeme, Araç Gereç Temini Anlamında Değil, Emniyet Teşkilatı İle Vatandaş Arasında Hizmetin Kalitesi, İşleyişi Ve Yürütülmesi Konusunda Da Önemli Görevler İcra Ediyor
 
 
 
TRABZON - Vali Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı H. Avni Karanis Ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Kabul Etti
 
Trabzon’un ülke genelinde en huzurlu şehirler arasında yer aldığını ifade eden Vali Öz, “Trabzon; gerek kamu kurumlarıyla, gerek yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü bir şehir. Sivil toplum kuruluşları kamu hizmetlerinin daha iyi işlemesi anlamında önemli görevler icra ediyor.
 
Emniyet hizmetleri devletin en temel görevlerinden birisidir. Demokratikleşme ve insan haklarına saygı boyutuyla, vatandaş odaklı hizmet kalitesi yönüyle ve teknolojinin kullanılması konusunda her geçen gün önemli çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar yerel inisiyatifle paylaşılırsa daha etkin ve hızlı sonuç alınıyor.
 
Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği; sadece emniyete malzeme, araç gereç temini anlamında değil, emniyet teşkilatı ile vatandaş arasında hizmetin kalitesi, işleyişi ve yürütülmesi konusunda da önemli görevler icra ediyor. Bu yönüyle baktığımız zaman derneğimiz geçmişte hizmetlerin daha iyi yürütülmesi ve belli malzemelerin temininde önemli çalışmalar yürüttüğü gibi emniyetle vatandaş arasında da köprü vazifesi görmüştür. Bu hizmetin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum.
 
Trabzon güzel ve huzurlu bir şehir. Şahsa ve mala karşı işlenen suçlar konusunda da Trabzon ilimiz ülke genelinde en huzurlu illerden birisidir. Ülke genelinde yaşanan bazı olaylarla ilgili yansımalar burada da oluyor. Ancak bunu en aza indirmek için önleyici kolluk anlamında önemli çalışmalar yapılıyor. Her yıl araç sayısında yüzde 8 civarında artış olması nedeniyle trafikte şehrin belli merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor ancak büyükşehir yapılanmasıyla belli tedbirler alarak bu sorunu çözmeye gayret ediyoruz. Şehrimizin daha huzurlu ve güvenli olması noktasındaki çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz. Dernek olarak yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Dernek Başkanı H.Avni Karanis ise, Trabzon’un daha huzurlu ve yaşanılabilir bir kent olması noktasında dernek olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel