Trabzon'da hac yolunda öldü!

Trabzon'da bu sabah saatlerinde Çömlekçi Mahallesi'nde yol kenarındaki kaldırımda ölü olarak bulunan Salim Köse (62) isimli şahsın yarın hacca gitmek için köyünden merkeze gelirken can verdiği öğrenildi.Haber61.Net Haber Servisi'nin edindiği bilgiye göre,

Trabzon'da hac yolunda öldü!

Trabzon'da bu sabah saatlerinde Çömlekçi Mahallesi'nde yol kenarındaki kaldırımda ölü olarak bulunan Salim Köse (62) isimli şahsın yarın hacca gitmek için köyünden merkeze gelirken can verdiği öğrenildi.

Haber61.Net Haber Servisi'nin edindiği bilgiye göre, Trabzon Merkez Çağlayan Aşağı Köyü'nden olduğu öğrenilen Köse'nin yarın eşiyle birlikte hacca gitmek için son işlemlerini yapmak üzere Trabzon'a geldiği öğrenildi.

Çömlekçi Mahallesi'nden Merkez'e doğru yürürken kaldırımda dengesini kaybeden Köse kafasını yere çarparak olay yerinde can verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel