Trabzon'da Gümüşhane'liler gecesi

 Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı münasebetyle Trabzon'da, Gümüşhane'liler gecesi düzenlendi.  Trabzon'da bir restorantta düzenlenen geceye Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramus Üstün, Belediye Başk

Trabzon'da Gümüşhane'liler gecesi

 

Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı münasebetyle Trabzon'da, Gümüşhane'liler gecesi düzenlendi. 
 
Trabzon'da bir restorantta düzenlenen geceye Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramus Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı katılarak birer konuşma yaptı.
 
Gecede söz alan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramus Üstün, selamla konuşması yaparken Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtulununun 95'inci yıldönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
 
Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda ise konuşmasında Gümüşhane'de okuyan başarılı öğrencilere destek verilmesini isteyerek"Avusturya'ya gezimiz oldu, orada bizi yine Gümüşhane'liler karşıladı. Bizimle birlikte çalışma gezimize katıldılar. Allah bu birlik beraberliğimizi bozmasın. Gayretlerimizi devam ettireceğiz Gümüşhane'yi hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız. Başta Trabzon'da bulunan Gümüşhane'lilerimiz olmak üzere Türkiye'nin her tarafındaki hemşerilerimizi sürekli Gümüşhane'ye bekliyoruz.
 
Gümüşhane'mizde okuyan başarılı öğrencilerimizi mutlaka desteklemenizi zorunlu halde görüyorum. Dernek Başkanımız bu konuda çalışıyor. Durumu müsait olan hemşerilerimizin bu desteklerini devam etmesini bekliyoruz. Gecemiz kutlu olsun" dedi.
Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'da Trabzon ile Gümüşhane'nin et ve tırnak gibi olduğunu belirterek ,"İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı münasebetiyle derneğimizin düzenlemiş olduğu bu coşkulu ve anlamlı geceden dolayı dernek başkanımız ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.
 
Trabzon ve Gümüşhane ayrılmaz iki parça, iki komşu kent. Gerçekten Trabzon ile Gümüşhane et tırnak gibi birbirine karışmış iki güzel kent. Dolayısıyla bu kentte yaşayan insanların buradaki konumlarını önemsiyoruz ve Gümüşhane'deki almış oldukları hava ile Trabzon kentinde kurmuş oldukları köprü gerçekten Gümüşhane'ye büyük değer kattığını biliyoruz"dedi.
 
Konuşmaların ardından çekilişler düzenlenirken Trabzonspor'un ve milli takımın kalecisi Tolga Zengin'in 29 numarılı forması açık artırma ile satıldı. Geceye katılanlar daha sonra müzik eşliğinde horon ve halay çekerek bol bol eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel