Trabzon'da grev var!

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Trabzon Şube Başkanı Metin Kaymak, "Torba Kanun Tasarı" ile iş güvenceleri dahil bir çok alanda haklarının gasp edildiğini öne sürerek, 15 Temmuz’da iş bırakma eylemi yapacaklarını bildirdi. Kaymak, KESK Trabzo

Trabzon'da grev var!
KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Trabzon Şube Başkanı Metin Kaymak, "Torba Kanun Tasarı" ile iş güvenceleri dahil bir çok alanda haklarının gasp edildiğini öne sürerek, 15 Temmuz’da iş bırakma eylemi yapacaklarını bildirdi.
 
Kaymak, KESK Trabzon İl Binası'nda yaptığı açıklamada, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda "Torba Kanun Tasarı"nın görüşmeleri sürdüğüne işaret ederek, "Söz konusu emekçilerin talepleri olduğunda kılını bile kıpırdatmayan siyasi iktidar, iş emekçilerin haklarını ortadan kaldırmaya yönelik yasalara geldiğinde bir gecede düzenleme yapabilmektedir" dedi.
 
Tasarının yasalaşması halinde iş güvenceleri dahil bir çok haklarının gasp edileceğini savunan Kaymak, haklarını aramak için 15 Temmuz'da iş bırakma eylemi yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel