Trabzon'da grev uyarısı

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, 25 Kasımda yapacakları iş bırakma eylemi nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini söyledi. Dilber, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Trabzon İl Temsilciliğinde düzenlediği bası

Trabzon'da grev uyarısı

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, 25 Kasımda yapacakları iş bırakma eylemi nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini söyledi.

Dilber, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Trabzon İl Temsilciliğinde düzenlediği basın toplantısında, sendikalarının yıllardır kamu görevlilerinin sorunlarını ve makul taleplerini hükümete anlatmaya çalıştığını dile getirdi.

Hükümetin ise sorunlarını çözmemek için adeta kendileri ile mücadele ettiğini savunan Coşkun Dilber, şöyle devam etti:

''Hakkımızı almak, iktidarı uyarmak, Türkiye'nin demokrasiyle yönetildiğini, demokrasinin temelinde tüm kesimlerin haklarının korunması olduğunu hatırlatmak ve ülkemizin kaynaklarının adil biçimde paylaştırılması için yalnızca memurların değil işsiz, işçi, esnaf, çiftçi, emekli, dul ve yetimlerin de seslerine kulak verilmesi amacıyla 25 Kasımda iş bırakıyoruz.''

Dilber, yapacakları eylem ile memurların toplumda ne kadar önemli bir görev yaptığını iktidara göstermek istediklerini ifade ederek, ''25 Kasımda tüm vatandaşlarımızdan, çocuklarını okula göndermeyerek, acil durumlar dışında hastanelere gitmeyerek, zorunlu olmadıkça kamu kurumlarından hizmet talep etmeyerek bizlere anlayış göstermelerini bekliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel