Trabzon'da göz boyama operasyonu

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyeti Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Müdürlüğü ekipleri  Trabzon’da 4 ayrı adrese düzenlemiş olduğu operasyonda yurda yasa dışı yollar ile sokulduğu öğrenilen çok sayıda kaçak malzemeye el koy

Trabzon'da göz boyama operasyonu

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyeti Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Müdürlüğü ekipleri  Trabzon’da 4 ayrı adrese düzenlemiş olduğu operasyonda yurda yasa dışı yollar ile sokulduğu öğrenilen çok sayıda kaçak malzemeye el koydu.

Ortahisar İlçesi, Sanayi Mahallesi, Boztepe Mahallesi, 2. Nolu Beşirli Mahallesi ile Erdoğdu Mahallesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 250 paket sigara ile 30 şişe kaçak içki ele geçirildi.  

Tarım İl Müdürlüğünün de hazır bulunduğu operasyonda K.Ş, D.A, C.Y ve B.E haklarında yasal işlem yapıtlıktan sonra serbest bırakıldılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel