Trabzon'da göz açtırmadılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) Ekipleri yapmış oldukları çalışmada çok sayıda kaçak madde ile uyuşturucu ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yapılan çalışmala

Trabzon'da göz açtırmadılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) Ekipleri yapmış oldukları çalışmada çok sayıda kaçak madde ile uyuşturucu ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yapılan çalışmalarda D.K, isimli şahsın seyahat ettiği ticari aracın durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada 5860 paket gümrük kaçağı sigara ve 146 şişe (146 litre) içkinin bulundu. Şahıs KOM şubesine getirilerek hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

KOM ekiplerinin bir diğer adresi ise, Değirmendere Mahallesi oldu. Sabah saat 06:40 sularında 35 yaşındaki F.K, adlı şahsa ait araba durduruldu. Araç içerisinde 804,36 gram kubar esrara maddesi ile 2 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şahıs hakkında yasal işlem başlatılırken olayla ilgili inceme sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler