Trabzon'da görme engellilerden örnek davranış!

Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü, geçtiğimiz ay Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine maddi destekte bulunmak amacıyla satranç turnuvası düzenledi.Satranç turnuvasına katılan sporcu ve veliler ile bünyesinde bulunan üyelerden

Trabzon'da görme engellilerden örnek davranış!

Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü, geçtiğimiz ay Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine maddi destekte bulunmak amacıyla satranç turnuvası düzenledi.

Satranç turnuvasına katılan sporcu ve veliler ile bünyesinde bulunan üyelerden toplanacak bağışları Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine göndereceklerini belirten Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdurahman Aydın ”Soma’da maden ocağında çalışan 301 insanımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her insan gibi biz görme engellilerde bu acıyı yüreğimizde hissettik. Amacımız engelli engelsiz demeden bu acıya ortak olmaktır.

Kulübümüzün Satranç oyunları olarak Soma’da maden ocağında hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine gücümüz yettiği kadar bağış da bulunmak amacıyla ‘madencilerimiz için satranç’ oynuyoruz adı altında bir satranç turnuvası organize ettik. Satranç turnuvasına katılan sporcu velilerinin gönüllerinden kopan yapmış oldukları belirli miktardaki bağışları toplayarak maden ocaklarında hayatlarını kaybeden canlarımızın ailelerine teslim edilmek üzere pazartesi günü gerekli hesaba yatıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel