Trabzon'da gönüllü eğiticiler

Sabancı Vakfı Hibe Programları kapsamında desteklenen ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından uygulanan proje kapsamında Trabzon'da eğitilen 20 gönüllü eğiticiye sertifika verildi.Trabzon Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile uygulanacak olan yetişkinler

Trabzon'da gönüllü eğiticiler

Sabancı Vakfı Hibe Programları kapsamında desteklenen ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından uygulanan proje kapsamında Trabzon'da eğitilen 20 gönüllü eğiticiye sertifika verildi.

Trabzon Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile uygulanacak olan yetişkinlere yönelik 1. Kademe Okuma Yazma Kursları'nı uygulamak üzere AÇEV'in il içinde yaptığı kurslara başvuran gönüllüler 12-28 Ekim tarihleri arasında seminerlere katıldı.

Anne ve Çocuk Eğitim Vakfı Trabzon Saha Sorumlusu Ayşegül Akyüz, yaptığı konuşmada, proje kapsamında 2009-2011 yılları arasında Adana, İzmir, Nevşehir, Trabzon ve Van illerinde toplan 11 bin kadın, genç kız ve ortopedik engelli kadına okuma yazma eğitimleri verilmesinin planlandığını ifade ederek, ''Düzenlenecek seminerlerle hem eğitim alanlar hem de toplumun çeşitli kesimlerinden kişiler arasında engelli haklarıyla ilgili bilgi ve duyarlılık geliştirilmesi hedefleniyor'' dedi.
Seminerde başarılı olan 20 gönüllüye düzenlenen törenle, ''Gönüllü Eğitici Sertifikaları'' verildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler