Trabzon'da gizli toplantı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü beldesi mevkiinde yapılan hastane için çalışmalarda sona yaklaşıldı.Trabzon’un Kaşüstü semtinde yapılan ve Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma hastanesinin taşınacağı yeni hastane için Trabzon’da gizli bir toplantı gerçekleş

Trabzon'da gizli toplantı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü beldesi mevkiinde yapılan hastane için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Trabzon’un Kaşüstü semtinde yapılan ve Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma hastanesinin taşınacağı yeni hastane için Trabzon’da gizli bir toplantı gerçekleştirildiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Trabzon Novotel’de eski sağlık müsteşarı olan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da katıldığı bir toplantıya Sağlık Bakanlığından ekibin katıldığı öğrenildi. Toplantının içeriğinde ise Numune Eğitim ve Araştırma hastanesinin en kısa sürede taşınması görüşüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine Trabzon İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Kemal Süleyman’ın bilgisine başvuran haber61.net haber servisi şu bilgileri edindi;

Dr. Süleyman, “Hastanenin Kaşüstü’ne taşınması için tek beklenilen şey yoldur. Yolunun tamamlanması durumunda ertesi gün hastane Kaşüstü’nde hizmete başlayabilir. Böyle bir toplantı benim bilgim dahilinde gerçekleşmedi. Bu nedenle bir fikrim yok. Ama söylediğimiz gibi Kaşüstü mevkiindeki yeni hastanemiz taşınmamız için yolu bekliyor” şeklinde konuştu.

Bu toplantı hastanenin yakın zamanda taşınacağı sinyalini veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler