Trabzon’da Giresun düşmanlığı var!

Haber61/Haber ServisiGiresun Milletvekili ve Gümrük Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye Trabzon’dan tepki gelmişti. Tepkinin nedeni Trabzon’un sorunlarına sırt çevirmesiydi.Konuyla ilgili Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gündoğan, “B

Trabzon’da Giresun düşmanlığı var!

Haber61/Haber Servisi

Giresun Milletvekili ve Gümrük Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye Trabzon’dan tepki gelmişti. Tepkinin nedeni Trabzon’un sorunlarına sırt çevirmesiydi.

Konuyla ilgili Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gündoğan, “Bakan Canikli Trabzon'a hep uzaktan baktı” diyerek yorumladı ve basın açıklaması yaptı.
Bu açıklamalar Giresun’daki Sivil Toplum Örgütlerini kızdırdı ve Başkan Gürdoğan’ı ağır bir dille eleştirdiler.

Ardından CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu Başkan Gürdoğan’ın haklı olduğunu savundu ve destek verdi.

Bu tartışmaya öyle biri eklendi ki, ‘pes dedirtti’

Trabzon’da 4 yıl görev yaptıktan sonra dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar tarafından Trabzon’dan gönderildi.

Trabzon’un eski Müftüsü Veysel Çakı şimdi Denizli Müftüsü olarak görev yapıyor.

İşte aslında görevi din adamlığı olan Müftü Çakı, kendine ait facebook duvarında Gürdoğan’a Giresun’dan gelen tepkiyi, “Trabzonlu bakanların Giresun’a nasıl baktığına baksınlar. Trabzon’da Giresun düşmanlığı var belli etmemeye çalışsalar da…” diye yorum yaparak STKların haberini paylaşması, “Bu nasıl din adamı… Kardeş olan iki kent arasına düşmanlık tohumları ekmeye uğraşıyor amacın ne?” diyerek Trabzon’dan tepki aldı.

51-005.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel