Trabzon'da geri sayım başladı!

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na 100 gün kalması nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.“100 Gün Kaldı Etkinlikleri” adı altında yapılan organizasyona Trabzon Valiliği önündeki Atat

Trabzon'da geri sayım başladı!

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na 100 gün kalması nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

“100 Gün Kaldı Etkinlikleri” adı altında yapılan organizasyona Trabzon Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na EYOF 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür’ün çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlandı.

Daha sonra Atatürk Alanı’na doğru yürüyüşe geçildi. Yürüyüşe Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Feridun Boz’un yanı sıra kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sporcular, öğrenciler ve EYOF 2011 Trabzon çalışanları katıldılar. Güzergah boyunca oyunların maskotu olan 3 hamsi animatör eşliğinde sporcu gençlerle birlikte gösteriler yaptı. Yürüyüşün sonunda bir açıklama yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, oyunlarla ilgili hazırlıkların başta tesisler olmak üzere planlan şekilde sürdürüldüğünü belirterek, “Spor tesislerinin inşaatları ve organizasyon hazırlıkları titiz bir şekilde yapılıyor. Trabzon 23 Temmuz 2011’de tarihinin en büyük organizasyonuna ev sahipliği yapacaktır” dedi.

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker ise “Artık geriye sayım sürüyor. 100 günümüz kaldı. Ama hazırlıklarımızda eksik kalan bir yer yok. Trabzon EYOF tarihinin en iyi organizasyonunu gerçekleştirecektir” diye konuştu.

Öte yandan 100 Kaldı Etkinlikleri kapsamında Gece Yolcuları bu akşam konser verecek ve havai fişek gösterileri düzenlenecek. Yarın ise Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, hazırlıklarla ilgili Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler