Trabzon'da Gençlik tartıştı

Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun başkanlığında belediye meclisi salonunda yapılan toplantıya gençler ilgi gösterdi. Toplantıda, yeni dönemde yapılması planlanan Gençlik Otobüsü 3'cü proje tanıtımı, Çanakkale Gecesi Tiyatro gösterimine katılım, Raftin

Trabzon'da Gençlik tartıştı

Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun başkanlığında belediye meclisi salonunda yapılan toplantıya gençler ilgi gösterdi. 

Toplantıda, yeni dönemde yapılması planlanan Gençlik Otobüsü 3'cü proje tanıtımı, Çanakkale Gecesi Tiyatro gösterimine katılım, Rafting organizasyonu, Anneler Günü etkinliği, Kutlu Doğum Haftası etkinliği, Çanakkale gezisi etkinlikleri ele alındı.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun meclisin açılışında yaptığı konuşmada, kurulduğundan beri ulusal ve uluslararası birçok etkinliğe imza atan Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisine ilginin her geçen gün arttığını belirtti. 

450.20120304143849.jpg

Yeni dönemde genç arkadaşlarla birlikte sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunacaklarını anlatan Tosun, şöyle konuştu: "Bugüne kadar 69 ulusal ve uluslararası projeye imza attık. Gençlerimizin kendilerini sürekli olarak yenilemelerini sağlamak için
ilimizde bulunan kurum ve kuruluşlar ile birlikte yeni projelerde ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Her zaman artırarak devam ettirdiğimiz faaliyetlerimize genç arkadaşlarımızın ilgisi her geçen gün artıyor. Faaliyetlerinde bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum"

Başkan Tosun, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi'nin Türkiye'nin en büyük gençlik teşkilatlanması olması noktasında yoluna hızlı adımlarla devam ettiğini kaydederek, Trabzon, Türkiye ve uluslararası olmak üzere 6 bin üye sayısına ulaştıklarını vurguladı. 

Tosun, Meclis üyelerinin katılımı ile 'hedef 1 milyon pet şişe kapağı projesi ile 'engelleri birlikte aşalım' projesi kapsamında topladıkları mavi kapakla aldıkları engelli araçlarını Zafer Toykar ve Bekir Güngör adlı vatandaşlara verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel