Trabzon'da genç kızların ilginç şikayeti

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da polis merkezine çağrıldıklarına iddia eden D.K ile N.B, isimli genç kızlar karışmış oldukları suçtan dolayı ifadeleri alındıktan sonra polis tarafından iletişim aracılığı ile taciz edildiklerini iddia ederek savcıl

Trabzon'da genç kızların ilginç şikayeti
Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da polis merkezine çağrıldıklarına iddia eden D.K ile N.B, isimli genç kızlar karışmış oldukları suçtan dolayı ifadeleri alındıktan sonra polis tarafından iletişim aracılığı ile taciz edildiklerini iddia ederek savcılığa şikayette bulundular.
 
İddia göre; bir süre önce bir erkek şahsın cep telefonu alarak kayıplara karışan iki genç kız olayı işlemiş oldukları polis merkezine davet edildiler. Burada erkek şahsın telefonunu polis ekipleri teslim eden genç kızlar daha sonra polis merkezinden ayrıldı.
 
D.K'nın iddiasına göre bir süre sonra polis merkezinde görevli memur kendisinin telefon numarasını arayarak buluşmak istediği ileri sürdü. D.K, ifadesinde " Beni arayarak "Senden hoşlanıyorum."dedi. bunun gibi uygunsuz tekliflerde bulundu bende bana söylemiş olduğu sözleri telefonuma kayıt ettim ve e mailime gönderdim. Korktum bu nedenle şikayetçiyim."dedi. 
 
Genç kızların şikayetinin ardından bahsi konuda adı geçen polis hakkında işlem başlatıldı. 
 
Haber : Şükrü Üçüncü 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler