Trabzon'da genç kızın başına pencere düştü

 Trabzon’un en işlek caddelerinden olan Kunduracılar'da  bir binanın dördüncü katından pencere aşağıya düşerek A.F isimli kadının başına çarptı.Olay bugün saat 17:00’de Kunduracılar sokakta meydana geldi. Alış verişe çıkan A.F isimli genç kız 4. Katına al

Trabzon'da genç kızın başına pencere düştü

 

Trabzon’un en işlek caddelerinden olan Kunduracılar'da  bir binanın dördüncü katından pencere aşağıya düşerek A.F isimli kadının başına çarptı.

Olay bugün saat 17:00’de Kunduracılar sokakta meydana geldi. Alış verişe çıkan A.F isimli genç kız 4. Katına alüminyum pencere takılan binanın önüne geldiğinde bir an neye uğradığı şaşırdı. Hiçbir güvenlik önlemi alınmadan pencere takmaya çalışan PVC ustaları bir anda ellerinde kaçırdıkları Alüminyum doğrama bu sırada aşağıda alış veriş yapan A.F’nin başına düştü.

Kafasına aldığı darbe nedeniyle baygınlık geçiren genç kız Kunduracılar sokakta bir mağaza içerisine alınarak 112 ekiplerinin gelmesi beklendi olay yerine gelen 112 ekipleri genç kızı Numune hastanesine acil servisine getirerek müdahale etti.  

Genç kızın sağlık durumun iyi olduğu ve gözetim altına alınacağı belirtildi  

1.20120913180609.jpg

 

1.20120913181230.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel