Trabzon'da gelin ile damatın zorlu yolu

 Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde evlenen genç çift, düğünün ardından evlerine, Ağasar Deresi üzerine kurulu ilkel teleferiği kullanarak ulaştı. Öğretmen İncilay Sarı ile grafiker Çağdaş Kara'nın düğün töreni, ilçe merkezindeki bir çay bahçesinde aileleri,

Trabzon'da gelin ile damatın zorlu yolu

 

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde evlenen genç çift, düğünün ardından evlerine, Ağasar Deresi üzerine kurulu ilkel teleferiği kullanarak ulaştı.
 
Öğretmen İncilay Sarı ile grafiker Çağdaş Kara'nın düğün töreni, ilçe merkezindeki bir çay bahçesinde aileleri, yakınları ve arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşti. Genç çift, düğünün ardından evlerine doğru yola çıktı.
 
Otomobille Üzümözü köyüne ulaşan Kara çifti, yaşayacakları Karaışık Mahallesi'ndeki evlerine ulaşmak için yol olmayınca, ilkel teleferiği kullanmak zorunda kaldı.
 
Gelin İncilay Kara, eşi ve akrabalarının yardımıyla teleferiğe oturdu ve yaklaşık 150 metre yüksekten Ağasar Deresi'nin üzerinden geçti. Damat ve diğer akrabaları da aynı yöntemle derenin karşı tarafına ulaştı.
 
Damat Çağdaş Kara, yaptığı açıklamada, kimsenin arazisinin kullanılmasına izin vermediği için evlerine yol yapamadıklarını belirterek, "Ben teleferiğe binmeye alışkınım. Okula hep bu teleferiği kullanarak gidip geldim. Ancak artık yeter, yol istiyoruz" dedi.
 
Gelin İncilay Kara, evlilik hazırlıkları sırasında bir kaç tez teleferiğe bindiğini ifade ederek, "Teleferiğe ilk bindiğim sırada çok korkmuştum. Şimdi biraz alıştım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel