Trabzon'da fuhuşta "Pala"

Trabzon'da polisin kent merkezinde düzenlediği operasyonda 8 yabancı uyruklu kadın ile bu kadınları fuhşa sürükledikleri öne sürülen 4 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda bir de pala ele geçirildi.Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürl

Trabzon'da fuhuşta "Pala"

Trabzon'da polisin kent merkezinde düzenlediği operasyonda 8 yabancı uyruklu kadın ile bu kadınları fuhşa sürükledikleri öne sürülen 4 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda bir de pala ele geçirildi.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, dün gece Çömlekçi Mahallesi'ndeki bir otelde arama yaptı. Operasyonda para kazanmak amacıyla fuhuş yaptığı iddia edilen Gürcistan, Rusya ve Azerbaycan uyruklu 8 kadın ile söz konusu kadınları suça sürükledikleri ileri sürülen Türk vatandaşı Y.A., A.İ., U.K. ve V.Ü. gözaltına alındı. V.Ü.'nün üst aramasında pala ele geçirilmesi dikkat çekti.

Yabancı uyruklu kadınlar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilirken, fuhşa teşvik ve aracılık etme suçlamalarıyla gözaltına 4 kişinin sorguları sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel