Trabzon'da fuhuşa darbe!

 Trabzon’un İskenderpaşa mahallesinde polisin yaptığı denetimlerde Türkiye’ye kaçak yollardan girerek fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 5 bayan hakkında işlem yapıldı.  Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro

Trabzon'da fuhuşa darbe!

 

Trabzon’un İskenderpaşa mahallesinde polisin yaptığı denetimlerde Türkiye’ye kaçak yollardan girerek fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 5 bayan hakkında işlem yapıldı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri İskenderpaşa Mahallesi’nde yabancı uyruklu bayanlara yönelik olarak denetim yaptı.
 
Restoranda yapılan kontrol sırasında 5 yabancı uyruklu bayanın Türkiye’ye illegal yollardan giriş yaptığı belirlenirken söz konusu bayanlar ifadelerinde geçimlerini fuhuş yaparak temin ettiklerini ve daha önceden sınırdışı edildiklerini ifade ettiler.
 
Bayanlar, Sarp Sınır Kapısı’ndan araç sürücülerine para karşılığında yoğunluktan yararlanarak geçtiklerini ve kaçak olarak geldiklerini belirtirlerken, restoranda fuhuş yapmak için müşteri beklediklerini söylediler. Bayanlar sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken aynı olayla ilgili olarak işletme sahibi ve mesul müdür için “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek” suçundan işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel