Trabzon'da fuhuş için bekliyordular

Trabzon’da pasaport ve kimlik kontrolü yapan polis, fuhuş için bekleyen bayanlarla karşılaştı. Edinilen bilgiye göre, İskenderpaşa Mahallesi’nde, kimlik ve pasaport kontolü yapan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri yurda illegal yo

Trabzon'da fuhuş için bekliyordular

Trabzon’da pasaport ve kimlik kontrolü yapan polis, fuhuş için bekleyen bayanlarla karşılaştı. 

Edinilen bilgiye göre, İskenderpaşa Mahallesi’nde, kimlik ve pasaport kontolü yapan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri yurda illegal yollardan giriş yapan bayancı uyruklu 3 bayana yönelik olarak yaptıkları uygulamada bayanların fuhuş için beklediğini belirledi.
 
Bayanlar ifadelerinde işyerine fuhuş için müşteri beklemeye geldiklerini belirtmelerinin ardından polis, işyeri çalışanlardan 2 şüpheli hakkında “Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Etmek” suçundan işlem yaptı.
 
Bayanlar sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken şüphelilerden birinin firarda olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler