Trabzon'da fırının kurşunlanması

Trabzon'da, imalathane bölümüne alınmadığı için bir fırını kurşunladığı ileri sürülen zanlı yakalandı.Alınan bilgiye göre, dün gece saatlerinde, Kaymaklı Mahallesi Çukurçayır yolundaki bir fırına 2 arkadaşıyla gelen S.K. (26), fırının imalathane bölümüne

Trabzon'da fırının kurşunlanması

Trabzon'da, imalathane bölümüne alınmadığı için bir fırını kurşunladığı ileri sürülen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, dün gece saatlerinde, Kaymaklı Mahallesi Çukurçayır yolundaki bir fırına 2 arkadaşıyla gelen S.K. (26), fırının imalathane bölümüne girmek istedi. Bu kişilerin, fırın çalışanlarınca imalathane bölümüne alınmayarak dışarı çıkartılmasının ardından fırın, dışarıdan ateş açılarak kurşunlandı.


Bu durum üzerine fırına gelen polis iş yerindeki Ahmet Yılmaz'ın (26) ifadesi aldı. Yılmaz, olaydan dolayı kimseden şüphelenmediğini ancak şikayetçi olduğunu söyledi. 

Fırının güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, olayı gerçekleştirdiği belirlenen S.K'yı Otogar'da gözaltına aldı. 

Polis, fırının duvarına isabet eden bir fişek çekirdeğine de el koydu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel