Trabzon'da fındık tarımı eğitimi semineri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı olarak kırsal kesimde Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) kapsamında görev yapan Ziraat Mühendisleri, fındık tarımında yapılacaklar konusunda bilgilendirilecekler.  Trabzon Ticaret Borsası’nın koordin

Trabzon'da fındık tarımı eğitimi semineri
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı olarak kırsal kesimde Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) kapsamında görev yapan Ziraat Mühendisleri, fındık tarımında yapılacaklar konusunda bilgilendirilecekler. 
 
Trabzon Ticaret Borsası’nın koordinatörlüğünde fındık sektörü ile ilgili tüm kesimlerin desteği ile başlatılan “Fındıkta Verim ve Kaliteyi Arttırma Projesi” çerçevesinde düzenlenen, eğitim semineri 23 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda saat 10.00-14.00 arasında gerçekleştirilecek eğitim seminerine katılanlara merkezi Giresun’da bulunan Fındık Araştırma İstasyonu Müdürlüğü elemanları tarafından, fındıkta budama, bitki bakımı ve gübreleme, hastalık ve zararlılarla mücadele konularında bilgiler verilecek. Seminere katılanlar budama konusunda da bahçelerde uygulamalı çalışma yapacaklar.
Eğitim seminerine TAR-GEL personeli 80 Ziraat Mühendisinin yanı sıra isteyen üreticilerde katılabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel