Trabzon'da fındık için hasar tespiti

Trabzon’da geçtiğimiz Mart ayı sonunda meydana gelen olumsuz hava şartlarının fındık ürününde meydana getirdiği hasarın belirlenmesi için Trabzon’da Fındık Rekoltesi Tespit Komisyonu göreve çağrıldı.  29-31 Mart 2014 tarihleri arasında meydana gelen kar v

Trabzon'da fındık için hasar tespiti
Trabzon’da geçtiğimiz Mart ayı sonunda meydana gelen olumsuz hava şartlarının fındık ürününde meydana getirdiği hasarın belirlenmesi için Trabzon’da Fındık Rekoltesi Tespit Komisyonu göreve çağrıldı. 
 
29-31 Mart 2014 tarihleri arasında meydana gelen kar ve don nedeniyle özellikle yüksek kesimlerde meydana gelen hasarla ilgili farklı tahminlerde bulunulması üzerine Trabzon Ticaret Borsası tarafından İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne başvuru yapılarak, fındıkta rekolteyi tespit için oluşturulan ve sektörle ilgili kesimlerin yer aldığı komisyonun yerinde inceleme ile rapor hazırlaması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler